13 apr - 11:45 Haaksbergen - aangepast om 08:27

Voor een gezellige Koningsdag. Kom naar motorclub H.A.M.C.

HAAKSBERGEN – Koningsdag 27 april is het jaarlijkse evenement op het terrein van de H.A.M.C aan de Binnenveldweg 45 in St. Isidorushoeve. Ook dit jaar weer met een Opstapdag en Jeugdtraining t/m 125cc en jeugd Quadrijders.
Kom je uit de St. Isidorushoeve of nabije omgeving en heb je zelf een motor maar je hebt geen districtslicentie, dan kun je meedoen aan de Opstapdag. Geef je hiervoor op in de kantine tussen 10.00 uur en 11.00 uur. De kosten zijn € 10 en de training begint om 11.00 uur. Je kunt dan een keer trainen, onder begeleiding, op een echt circuit. De jeugdtraining is voor rijders die in het bezit zijn van een KNMV basis-sportlicentie. (voor zowel solo’s als
quads). Deze training wordt gegeven door 2 gediplomeerde jeugdtrainers. Deze training zal worden afgesloten met een wedstrijdje. Graag opgave via het inschrijfformulier via de website. (De link kun je vinden in de crossagenda op hamc.nl) Voor jeugd die niet in bezit is van een motor staat een leenmotor klaar. Op deze motor mag je proberen een rondje te rijden. Ook is het mogelijk om een rondje als bakkenist mee te rijden in de H11 zijspancombinatie waar Jan ten Thije veel kampioenswedstrijden mee heeft gereden. Dit alles kan ‘s middags tussen 13.00 uur en 16.00 uur.
Verder zijn er nog tal van andere activiteiten zoals: een springkussen, schminken, nagels lakken, kleur/teken-hoekje en een zandbak. Deze festiviteiten vinden ook plaats tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De toegang is gratis en de kantine is open voor een hapje en drankje.