23 mei - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:13

Voorbereidingen Zomerfeesten Hoeve in volle gang

SINT ISIDORUSHOEVE – St. Isidorushoeve maakt zich op voor de jaarlijkse Zomerfeesten. Zaterdag wordt het feestterrein aangekleed en vanaf donderdag komt het halve dorp weer in de benen om er een spetterend Hemelvaartweekend van te maken.

Naast het motorische geweld begint ook het muziekprogramma op Hemelvaartsdag meteen lekker met The Dirty Daddy’s, Van Dik Hout en Tim Akkerman, de ex-leadzanger van Di-rect. En of hij nooit is weggeweest komt ook sfeermaker Jody Bernal weer naar de Hoeve.

De zaterdag is kenmerkend voor Zomerfeesten ‘nieuwe stijl’ sinds het terrein drie jaar geleden opnieuw werd ingericht met twee tenten en een indrukwekkend open podium. ,,De ene tent  is voor liefhebbers van piratenmuziek en Nederlandstalig, in de andere tent wordt met Stuk TV, Hard2Get en Feestnation veel jeugd en jong volwassen verwacht”, meldt de muziekcommissie. wwIn de Hoeve is het gebruikelijk dat je na het mega crossspektakel op zondag naar de tent verkast om daar gewoon door te feesten. Met Bökkers heeft de organisatie de gedroomde afsluiting binnengehaald en treden er verdeeld over de drie podia vanaf 16.00 uur zeven verschillende bands op.

Kortom, een programma waar ook dit jaar weer tienduizenden feestgangers op af zullen komen. ,,We nodigen dan ook iedereen in de regio uit de Zomerfeesten in de Hoeve te komen beleven”, aldus de organisatie. Kaarten te koop op www.zomerfeestendehoeve.nl.