22 mei - 12:15 Haaksbergen - aangepast om 12:16

WAK gaat beginnen! Kom dat zien!

HAAKSBERGEn – 25 Mei is de aftrap van de 10e editie van de Week van de AmateurKunst (WAK). De opening vindt plaats in het Park Groot Scholtenhagen. De opening valt samen met die van de Fotobiënnale. Hier slaan WAK en Fotogroep Haaksbergen net als eerdere jaren de handen ineen. Vanaf 13.30 uur is er de open inloop. De officiële opening vindt plaats om 14.00 met enkele sprekers waaronder een wethouder en er is live muziek.

De Cultuur Coalitie Haaksbergen organiseert samen met een groot aantal cultuurmakers de WAK. Deze vindt plaats van 25 mei t/m 2 juni (centrale week) en tijdens de navolgende weken tot en met 6 juli. Het is al weer de 10e editie en de organisatie is heel blij dat er 6 prachtig gevulde culturele weken zijn met heel veel individuele (amateur)kunstenaars en amateurorganisaties die hun passie laten zien. Er is van alles te beleven; muziek, beeldende kunst, erfgoed, literatuur, zang, visueel tekenen, collages maken, koken etc. De creatieve activiteiten zijn gevarieerd en voor alle leeftijden; workshops, exposities, concerten en de mogelijkheid om open lessen/repetities te bezoeken.

Op allerlei plekken zoals o.a. De Kappen, Protestantse Kerk, Kleine kerkje Buurse, dansscholen en De Wilder kun je optredens en exposities bekijken. Het merendeel van de activiteiten is gratis te bezoeken, voor een aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd en is opgave noodzakelijk.

Informatie en het volledige programma: www.cchaaksbergen.nl