05 dec - 11:27 Haaksbergen - aangepast om 12:35

Wat is het mooist versierde huis van Haaksbergen?

HAAKSBERGEN – Wie heeft het mooist versierde huis in Kersttijd van Haaksbergen? Supermarkt Albert Heijn Haaksbergen heeft het initiatief tot deze prijsvraag genomen en alle inwoners van de gemeente Haaksbergen kunnen meedoen.
,,Je hebt mensen die héél veel werk van de kerstversiering in of om het huis maken. We loven een prijs uit voor de mooiste versieringen”, meldt eigenaar Tim Kamphuis van AH Haaksbergen. De ondernemer heeft daarvoor de samenwerking gezocht met RTV Sternet voor de bewegende beelden op de speciale FB pagina en met Weekblad Rond Haaksbergen voor het plaatsen van foto’s van de geselecteerde deelnemers. Kamphuis: ,,We doen dit voor de eerste keer en hebben geen idee wat we ervan kunnen verwachten. De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury. Wie bij de laatste drie zit, krijgt bezoek van deze jury.”
De medewerksters Rowan Kuipers en Dianne Enderink coördineren de actie namens Albert Heijn Haaksbergen. Ook voor hen is het de eerste keer dat ze zoiets aanpakken. ,,We zijn superenthousiast en weten dat er in Haaksbergen veel mooie kerstversieringen bij particulieren te zien zijn, zowel binnen als buiten”, vertelt Rowan. Ze legt uit dat het niet uitmaakt hoe of waarmee je huis en / of je tuin hebt versierd, als het maar een mooie of misschien wel hele bijzondere versiering is. ,,Het idee erachter is om mooie kerstversieringen bij mensen thuis aan een breder publiek te tonen. Als men dat wil tenminste. Wie het leuk vindt om zijn in het kerstsferen opgetuigde stulpje met anderen te delen, kan meedoen met deze prijsvraag.”
De bedoeling is de kerstversiering zo goed mogelijk met een paar foto’s in beeld te brengen en deze per mail op te sturen. Rowan: ,,Graag met vermelding van naam, adres en telefoonnummer, zodat we contact met de inzenders kunnen opnemen.” Vanaf komende week bestaat de gezamenlijke FB pagina ‘Mooist versierde huis van Haaksbergen’. https://www.facebook.com/Het-mooist-versierde-huis-van-Haak…. Daarop zijn onder meer de inzendingen te zien en worden volgers op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Foto’s kunnen tot en met 16 december worden gepost op deze facebook pagina.

Op 20 december worden de drie geselecteerde deelnemers gepubliceerd. De winnaar ontvangt een AH waardecheque van 100 euro,–, te besteden bij de supermarkt aan de Spoorstraat.