13 nov - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:56

Wil jij een gratis ontwikkeladvies?

HAAKSBERGEN – “Als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je nooit meer te werken.” Een mooie spreuk, maar geldt dit ook voor jou? De meeste mensen zijn ‘toevallig’ in hun baan gerold. Maar wat doe je als je jouw werk niet meer zo leuk vindt?

In de praktijk blijkt dat heel veel mensen met dergelijke vragen rondlopen, maar desondanks geen actie ondernemen. Dit probleem is ook onderkend door de overheid. We moeten immers steeds langer doorwerken tot we de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt. En naarmate we ouder worden lopen we ook steeds meer kans om vroegtijdig uit te vallen. En daar wordt niemand blij van!

Om ervoor te zorgen dat werkende 45-plussers op een gezonde manier de pensioenleeftijd bereiken is er nu een subsidieregeling. Deze regeling omvat een gratis ontwikkeladvies voor alle 45-plussers die gemiddeld tenminste 12 uur per week betaald werk verrichten en die op dit moment niet ziek zijn of in een outplacementtraject zitten. Het mooie is dat deze regeling geldt voor zowel werkenden in loondienst, als ook voor ZZP-ers en ondernemers. Wacht dus niet langer en meld je snel aan, want de subsidieregeling eindigt op 20 januari 2020.

Meer informatie of aanmelden? Stuur dan een e-mail naar rene.bussink@renesans.nl, bel 06 – 57 96 30 35 of bezoek de website www.renesans.nl.