08 mei - 12:05 Haaksbergen - aangepast om 21:06

Workshop solliciteren voor jongeren

Veel jongeren vinden het lastig om een goede motivatiebrief te schrijven of een aansprekende Curriculum Vitae te maken. Anderen vinden vooral het sollicitatiegesprek erg spannend. Hoe onderscheid je jezelf van de rest en overtuig je een bedrijf dat zij juist jóu aan moeten nemen? Skillz wil werkzoekende jongeren van 16 tot en met 25 jaar graag helpen om zo goed mogelijk voor de dag te komen bij het solliciteren.

Om jongeren die een baan zoeken een steuntje in de rug te bieden, organiseert Skillz de workshop ‘solliciteren voor jongeren’. Tijdens de workshop is onder meer een oud-medewerkster van uitzendbureau Randstad aanwezig om de deelnemers van zoveel mogelijk tips & tricks te voorzien. Ook wordt samen gekeken naar een sollicitatiebrief en het CV van de deelnemers.

Aanmelden

De workshop is op dinsdag 21 mei van 19.00 tot 20.30 uur in de Bibliotheek Haaksbergen. Om zo veel mogelijk uit de workshop te halen, is het slim om een eigen sollicitatiebrief en CV mee te nemen. Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar. Vol is vol. Aanmelden kan bij Bart van Skillz, via b.vanderburg@wijkracht.nl of 06 – 14 13 25 05.