10:39 Haaksbergen - aangepast om 10:39

Zaterdag 1 HSC’21 slaat grote slag

HAAKSBERGEN – Afgelopen zaterdag moest de nummer één uit de 5e klasse zaterdag HSC’21 uit naar S.V. Almelo die op dat moment tweede stond met  een achterstand van vier punten.

Onder zonnige omstandigheden en aardig wat publiek werd de kraker in de vijfde klasse afgetrapt. Al na 25 minuten liep een speler van S.V. Almelo tegen een rode kaart aan. Op dat moment had HSC’21 al een stevig veldoverwicht. In de 32e minuut scoorde Cas Menzing de verdiende 0-1 en op slag van rust scoorde Joost Exterkate de 0-2 nadat hij al eerder keihard tegen de paal schoot. Na de rust scoorde Lucas van Beek met een goede kopbal in de 54e minuut de 0-3 en leek de wedstrijd wel gespeeld. Nadat Cas Menzing weer had gescoord in de 58 minuut viel de keeper van S.V. Almelo geblesseerd uit. HSC’21 ging daarna ook twee spelers wisselen en was even niet bij de les waardoor de eindstand uiteindelijk 2-4 is geworden. HSC’21 zaterdag 1 staat nu stevig aan kop met zeven punten voorsprong op de nummer twee met nog zeven wedstrijden te gaan.