04 dec - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 12:57

Zege voor judoka Jelle Slaa

HAAKSBERGEN – Judoka’s van Judoschool Haagsma hebben prima gepresteerd in Markelo. De uit Haaksbergen afkomstige judoka’s Jelle Slaa en Ruben Wijlens van Judoschool Haagsma behaalden een mooie podiumplaats afgelopen zaterdag in het Opstaptoernooi van de Judo Bond Nederland.

De judoschool is trots op de prestaties ,,Na de successen van de afgelopen weken blijven de judoka’s van Judoschool Haagsma in grootse vorm verkeren. Na een stevige warming-up stapte Jelle de mat op onder begeleiding van judotrainster Marjolein Besnyöi. Met een gezonde dosis plezier, werklust en strijd wist Jelle al zijn partijen naar zich toe te trekken. Hij mocht daardoor plaatsnemen op de hoogste trede van het podium”, laat de judoschool weten. Ook Ruben Wijlens was goed bij de les. Op zijn eerste officiële toernooi kon hij goed met de zenuwen omgaan en behaalde hij met zeer gevarieerd judo een mooie bronzen beker. Trainster Marjolein Besnyöi: ,,We merken in de trainingen dat elke week het niveau stijgt. Het is mooi om te zien dat de judoka’s het geleerde in de lessen ook tijdens de wedstrijden kunnen uitvoeren.

De judoschool kijkt met veel vertrouwen uit naar de komende toernooien.” Judoschool Haagsma is opgericht in 2010 en verzorgt trainingen in verschillende plaatsen in Twente. Ook in Haaksbergen zijn er trainingen van Judoschool Haagsma.