10 jul - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:45

Ziens Haaksbergen

Elkaar ontmoeten in de wijk

Ziens is een fijne plek in Haaksbergen om te ontspannen, bij te praten en nieuwe contacten op te doen. Door verschillende oorzaken kunnen mensen in een isolement raken, waardoor ze nauwelijks of te weinig buiten de muren van hun eigen huis komen. Bij Ziens krijgen deze inwoners hulp om hun wereld te vergroten. Er zijn verschillende activiteiten waaraan men deel kan nemen. Gezellige, leerzame, creatieve én ontspannende activiteiten. Vorige week werd de tafel gedekt voor een heerlijke high tea.

“Voor de high tea heeft iedereen zelf wat meegenomen”, vertelt coördinator Hermien Leussink trots. “De een heeft thuis iets gebakken en de ander is langs de bakker of supermarkt gegaan. Het is goed om te zien dat ze dit samen oppakken.” De bezoekers komen graag naar Ziens. Ze voelen zich er thuis en hechten veel waarde aan het samenzijn. “Bij Ziens leren ze nieuwe mensen kennen, maar leren ze ook hun eigen talenten in te zetten.” Het doel is om op eigen wijze weer actief mee te kunnen doen in de maatschappij. “De een gaat weer aan het werk. Een ander gaat vrijwilligerswerk doen. Het is per persoon anders, maar bij Ziens is daar alle tijd en ruimte voor.”

Kom gezellig langs!

Ziens is er voor iedereen die op zoek is naar nieuwe contacten en daginvulling. Elke maandag-, dinsdag- en
donderdagochtend kun je bij Ziens zo binnenlopen. Van 10.00 tot 13.00 uur zijn er gezellige, leerzame, creatieve en ontspannende activiteiten. Gewoon een praatje maken mag ook. Bij Ziens kun je ook terecht voor computerlessen en kookactiviteiten.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten eens op de Facebook-pagina van Ziens. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Hermien Leussink via telefoonnummer 06 – 23 98 92 13 of stuur een mail naar h.leussink@wijkracht.nl.