12:00 Haaksbergen - aangepast om 13:43

Zomerconcours Haaksbergen

HAAKSBERGEN – In de  week van 10 tot en met 17 augustus vindt het jaarlijks terugkerende zomerconcours van de LR&PC Isidorusruiters plaats. Op zaterdag 10 augustus gaat het concours van start met springrubrieken voor de paarden. Op de zondag daaropvolgend strijden de jongere combinaties in de ponyrubrieken tegen elkaar.

Op de avonden wordt er, net als eerdere jaren, gereden door de combinaties bij de paardenrubrieken. Het concours wordt op zaterdag 17 augustus afgesloten met dressuurrubrieken voor de ponyruiters. Uiteraard zijn er ook weer rubrieken voor beginnende combinaties. Voor het exacte programma kunt u de website van de Isidorusruiters bezoeken.

Het concours wordt verreden op het terrein van sportpark ’t Meuken aan de Beckummerweg in St.Isidorushoeve, de thuisbasis van LR&PC Isidorusruiters.

Erg blij zijn met de medewerking van de vele sponsoren want zonder hen is een evenement als dit niet mogelijk. Ditzelfde geldt overigens voor alle vrijwilligers, ruim 200 in totaal! Wij wensen alle deelnemers veel succes en een sportieve week toe!