08:00 Haaksbergen - aangepast om 09:51

Zomerfeesten de Hoeve 2019

ST. ISIDORUSHOEVE – Ben jij al klaar voor het mooiste weekend van het jaar? Dit jaar biedt Zomerfeesten de Hoeve tijdens het Hemelvaartweekend opnieuw een prachtig open-air podium en twee grote sfeervolle tenten. Tijdens het vierdaagse evenement is er een heerlijke sfeer, gekkigheid en spektakel voor jong en oud. Vier dagen lang zijn er live optredens van bekende top bands & dj’s, diverse spectaculaire cross competities en natuurlijk de kermis.

Hemelse Donderdag

De donderdag start met een autorodeo waar maar liefst 225 deelnemers aan mee doen.

Hoevese Vrijdag

Om 19:00 het vogelschieten. Vervolgens ontstaat de altijd gezellige vrijdagavond.

Goddelijke Zaterdag

Traditioneel zal de zaterdagmorgen beginnen met de optocht van de kinderen door het dorp, versierde fietsen, skelters en wagentjes zorgen voor een bonte stoet door het dorp. Daarnaast is er een piratentent waar de liefhebbers van de geheime zenders kunnen genieten van Boh Foi Toch, The Eveningstars en Anita van de Rapsodies!

Zonnige Zondag

De zondag start altijd omstreeks 12:00 met diverse cross competities. Daarnaast is er dit jaar voor het eerst de spectaculaire vrachtwagen cross waarin 12 vrachtwagens het tegen elkaar zullen opnemen. Verder kun je genieten van grasmaaier races, crossmotoren en de jaarlijkse Hoeve cross met 40 auto’s. Om 16:00 zal het muziekprogramma starten.

Kaarten zijn te bestellen via www.zomerfeestendehoeve.nl