11:37 Haaksbergen - aangepast om 11:37

Zondag 15 mei komt MG Club naar Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Zondag 15 mei 2022 organiseert de MGCC Oost voor haar leden een voorjaars rit met een tussenstop bij Automotive Literature Europe in Haaksbergen.
De liefhebbers van deze klassiekers rijden in 2 groepen waarvan de eerste groep tussen rond 11.30/11.45 uur in Haaksbergen komt voor een kop koffie en de tweede groep zal rond 14.00/14.15 uur in Haaksbergen zijn bij  Automotive Literature Europe en hun Engelse bolides parkeren voor een tussenstop.

Het bedrijf aan de Tolstraat 31 is gespecialiseerd in auto lectuur, honderdduizenden soms vele tientallen jaren oude folders, boeken, instructieboekjes liggen gedocumenteerd in de magazijnen en zijn te koop.
Voor autoliefhebbers een snoepwinkel pure sang. Niet alleen voor de MG maar bij  Automotive Literature hebben ze van vrijwel alle automerken documentatie. Het weer beloofd goed te worden dus als u mooie auto’s wilt bewonderen in een lentezonnetje en een gesprek wilt aangaan met de gepassioneerd eigenaars bent u zondag van harte welkom aan de Tolstraat 31.
Foto:PXhere