10:15 Haaksbergen - aangepast om 10:16

Zonnepanelen en een warmtepomp van Het Ontzorgloket maken ons huis bijzonder duurzaam

HAAKSBERGEN – Een paar maanden geleden zijn er zonnepanelen op het dak gelegd van het huis aan de Hofstede in Haaksbergen. We zitten aan de koffie in de keuken met Henk Verbeek, een gepensioneerde technicus in warmtetechniek en aircosystemen en hij vertelt; ik zag de advertentie in Rond Haaksbergen van Het Ontzorgloket en mijn nieuwsgierigheid was gewekt.

We wilden een positieve bijdrage leveren aan het milieu dat het ook nog geld oplevert is een prettige bijkomstigheid maar dat vonden wij iets minder belangrijk. Na een telefoontje stond de adviseur al vlot op de stoep, we hebben onze wensen besproken en daaruit volgde binnen een week een offerte, dat persoonlijke contact voelde prettig.

In februari hadden we al meer opbrengst dan verbruik

De plaatsing en montage ging vlot en netjes, de monteurs zijn er twee dagen mee bezig geweest en hebben het keurig opgeleverd. Ook de service en begeleiding van Het Ontzorgloket en van Keurig Advies was correct.
We hebben gelijk rekening gehouden met onze warmte voorziening want in april krijgen we ook een warmtepomp. Vloerverwarming hadden we al dus dat scheelt enorm en hebben we straks geen gas meer nodig.

Het Ontzorgloket: besparen op uw energierekening, dat is onze drijfveer!
Het Ontzorgloket is een enthousiast, jong bedrijf met als doel om iedereen in Twente te helpen besparen op zijn of haar energiefactuur. Wij zijn er voor jou, voor jouw portemonnee. We zijn sterk in het leveren van kleine installaties met grote prestaties. Juist omdat wij goed begrijpen dat je zonnepanelen in de eerste plaats aanschaft voor het rendement. En dat rendement haal je natuurlijk het liefst uit een goed product. Uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs, daar gaan wij voor.

Naast service, professioneel advies en A-merk kwaliteit producten krijg je bij ons nog ook:

De maximale opbrengst op je dak.
Op deze manier hebben we meer dan 300 woningen in Haaksbergen en omgeving voorzien van zonnepanelen.

Veiligheid vinden wij heel belangrijk.
Het systeem ligt tenslotte toch op je dak. Daarom werken we enkel met ervaren en gecertificeerde installateurs en A-merk producten.

Van aanschaf tot opbrengst.
Ook na de installatie staat wij voor je klaar bij vragen over het systeem, gewoon voor uitleg of als je denkt dat er sprake is van een storing.

Altijd persoonlijk contact en een oprecht en realistisch advies. Service zoals we die zelf ook graag willen ervaren.

De zonnepanelen jouw eigen bezit.
Hierdoor stijgt de woningwaarde en is het rendement op de investering het hoogst.

 

Het Ontzorgloket Haaksbergen

Wij komen graag bij je thuis
om de situatie te bekijken.

Bel. 085 – 016 15 16
Voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze adviseurs

 

Foto: Rond Haaksbergen: Henk Verbeek