19 apr - 22:36 Haaksbergen - aangepast om 22:36

Zusjes Pedano, as. zondag in Theater de Kappen Haaksbergen, 17 mei Concertgebouw Amsterdam

De laatste kaarten, nog enkele beschikbaar!

Kunstkring Haaksbergen sluit komende zondag haar concertseizoen af met een speciaal concert. Kom kijken en luisteren naar Duitse Romantiek, Argentijnse passie en beroemde Franse Chansons vol melancholie, gebracht door de uitzonderlijk getalenteerde ‘Zusjes Pedano’ (hobo, altviool en zang), op de piano begeleid door Illia Falko.

Maria (hobo en zang) en Anuschka Pedano (altviool) zijn jonge twintigers, maar hun carrière bracht hen al meermaals op TV en op grote podia over de hele wereld. Zie hun optredens in de Victoria Hall in Singapore, de Doelen in Rotterdam, de Elbphilharmonie in Hamburg en in Carré, waar zij met Herman van Veen optraden voor koninklijk gezelschap.

Wat hun succes maakt…
Maria, hoboïste met een fluwelen toon, is een meesterlijk vertolkster van het Franse chanson. Met haar expressieve stem en sterke podium presentatie zingt zij de prachtigste Franse chansons. Niet voor niets won zij al op 13-jarige leeftijd de prestigieuze ‘Concours de la Chanson Alliance’. Samen met haar zuster Anuschka, gepassioneerd altvioliste met een unieke klank, delen zij een levendige en meeslepende podium presentatie.

Franse chansons
Hun programma kent alleen maar grote namen, zoals Rachmaninov, Robert en Clara Schumann en Piazzolla met zijn wereldberoemde ‘Grande Tango’. Met na de pauze de werkelijk allermooiste Franse chansons van Edith Piaf, Jacques Brel, Charles Aznavour, ZaZ en Yves Montand. Alles gebracht in een wervelend programma. Kunstkring Haaksbergen

De Kappen, zondag 21 april 2024, 15.30
Kaarten via de website Kunstkring Haasbergen.