05 mrt - 15:20 Haaksbergen - aangepast om 15:20

Haaksbergen – Hockeyvereniging Haackey start vanaf woensdag 13 maart met een nieuwe groep Funkey’s (kabouterhockey). Deze jongste doelgroep wordt wekelijks van 17:00 uur tot 18:00 uur op een hele leuke manier wegwijs gemaakt in de hockeysport.

Binnen de lessen is er veel aandacht voor een brede motorische ontwikkeling en worden naast (voorbereidende) hockeyvormen ook vormen aangeboden die op en positieve manier bijdragen aan een goede motoriek zoals bijvoorbeeld “springen en landen”, “rollen, duikelen, draaien”, “gooien, vangen, slaan, mikken” en “balanceren en vallen”. De lessen worden voor 4-5-6-jarigen op een leuke thematische manier aangeboden door ervaren trainers. Ook voor de iets oudere kinderen (7 jaar) is instroom mogelijk. Deze “benjamins” trainen eveneens van 17:00 tot 18:00 op de woensdag. Kinderen die ouder zijn dan 7 jaar zijn natuurlijk ook van harte welkom bij de jongste jeugd van Haackey. Kennismakingstrainingen haackey zijn gratis!

Bij een definitieve aanmelding is er nog een leuke bonus in de vorm van een welkomstpakket (stick, schoenen, scheenbeschermers, bitje en een tas). Bij interesse kunt u een mail sturen naar: jongstejeugd@haackey.nl.