27 mrt - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:11

1e Clubcross en tevens Twentecupwedstrijd

ST. ISIDORUSHOEVE – De H.A.M.C. start haar cross-seizoen 2019 op zaterdag 30 maart met een Clubcross op circuit ’t Kötterbos aan de Binnenveldweg 45 in St. Isidorushoeve (Gemeente Haaksbergen). De club organiseert 4 Clubcrossen per jaar, en iedere crosser met een geldige KNMV licentie kan hier aan deelnemen. Er wordt gereden in verschillende klassen, van Jeugd tot 40+ en Dames. Het belooft weer een mooi dagje motocross te worden.

De cross is tevens geldig voor de Twentecup competitie, en in deze competitie worden er dit jaar 9 wedstrijden gereden, o.a. in St.Isidorushoeve, Holterhoek (Eibergen), Bornerbroek, Bentelo en Reutum. Het terrein in St. Isidorushoeve is geopend van 08.15 tot 18.00 uur. Inschrijven van de solo’s is van 08.30 tot  09.30 uur en voor de quads en zijspannen 11.15 tot 11.45 uur.

Inschrijven met KNMV licentie in de kantine.  H.A.M.C. leden betalen geen inschrijfgeld en niet leden betalen €15.00. Voor reglement en alle andere info kijk dan op www.hamc.nl. Voor de Twentecup gelden nieuwe regels, die staan vermeld op de website. De toegang voor bezoekers is gratis en de kantine is geopend voor een drankje en een warme hap. Een gezellige dag voor de hele familie, dus kom naar de motorclub HAMC aan de Binnenveldweg.