14 feb - 10:05 Haaksbergen - aangepast om 10:49

5 jaar 1974 by COCON

Interieurwinkel + interieuradvies + interieurstyling

Lieseth Kormelink en Bianca Bos, twee interieur liefhebbers, allebei geboren in het jaar 1974. Samen zijn zij eigenaar van interieurwinkel 1974 by COCON in Haaksbergen. In de winkel laten ze hun passie voor wonen en styling duidelijk zien. De combinatie wonen, styling en gifts maakt van een bezoek een ware belevenis. 

 Op 15 februari 2024 bestaat de interieurwinkel 5 jaar en dat wordt gevierd door 3 dagen lang leuke cadeaus te verloten!

Interieurwinkel
De collectie van de interieurwinkel aan de Spoorstraat  9 in Haaksbergen wisselt regelmatig. Lieseth en Bianca streven er telkens naar hun klanten te verrassen met prachtige nieuwe items, allemaal volgens de laatste trends. “1974 by COCON is meer dan een winkel; het is een passie en dat laten we  graag zien”.  Laat je inspireren door eigentijdse interieur- en lifestyle producten, waarbij met zorg de juiste mix samengesteld wordt, passend  bij jouw smaak en stijl. Bij 1974 by COCON vind je voor elke gelegenheid ook leuke gifts, van prachtige sieraden tot heerlijke geurstokjes en mooi serviesgoed. 

Interieurstyling
Styling is dé sleutel om jouw stempel op je interieur te drukken. Bij COCON adviseren ze je graag, rekening houdende met jouw woon- of werksituatie, smaak en budget. Tevens is het mogelijk dat ze op locatie komen.  “Vooraf vragen wij foto’s van de ruimte en op basis daarvan stellen wij woonaccessoires, verlichting en klein meubelen samen, binnen het gestelde budget. 

Alles wordt door ons keurig geplaatst en mag je alles een paar dagen op zicht houden. Hetgeen je niet wenst te behouden kan retour en eventueel vervangen worden door een alternatief.”

Interieuradvies
COCON interieuradvies werd in 2014 gelanceerd door interieurontwerpster Lieseth Kormelink. Deze weerspiegelt haar persoonlijkheid, verfijnde smaak en visie op wonen, werken en leven. Voor een interieuradvies op maat kun je een afspraak met Lieseth inplannen. 

1974 by COCON | Spoorstraat 9 , 7481 HV Haaksbergen | www.1974bycocon.nl  |  www.coconinterieuradvies.nl | info@1974bycocon.nl |  info@coconinterieuradvies.nl