22 okt - 09:00 Haaksbergen - aangepast om 14:44

Slagerij Broekhuis nieuwe hoofdsponsor SV Bon Boys

HAAKSBERGEN – Afgelopen zondag, na de wedstrijd tegen BWO, tekenden eigenaar René Broekhuis en voorzitter Gert-Jan Klanderman, de sponsorovereenkomst. De komende 3 seizoenen is Slagerij Broekhuis de trotse hoofdsponsor van onze vereniging.

Deze prachtige ontwikkeling was de laatste weken al duidelijk zichtbaar door nieuwe borden langs het hoofdveld en rondom de ‘Broekhuis-Lounge’. René Broekhuis is bijzonder blij met deze langjarige samenwerking en ziet kansen voor de leden, voor Bon Boys en uiteraard voor zijn eigen slagerij: “We gaan actief samenwerken, mooie acties bedenken en iedereen kennis laten maken met onze ambachtelijke produkten. Bon Boys-leden en Haaksbergen gaan van ons horen.” Voorzitter Klanderman is zeer content met de nieuwe hoofdsponsor: “De sponsorcommissie heeft uitstekend werk verricht en het is geweldig dat zo’n lokale en vooral betrokken ondernemer samen met Bon Boys een meerjarig ‘project’ aangaat. We gaan er samen absoluut een succes van maken!”

Alle aanwezigen werden getrakteerd op een hapje en tevens werd melding gemaakt van de eerste ‘Broekhuis-Bon Boys-actie’. Uiteraard werd Nolte bedankt voor de afgelopen 2 seizoenen en werd gemeld dat met deze voormalig hoofdsponsor nieuwe afspraken zijn gemaakt zodat ook Nolte aan Bon Boys verbonden blijft.