11 jun - 11:50 Haaksbergen - aangepast om 11:50

64e Avondwandelvierdaagse 2024 groot succes

HAAKSBERGEN – De Commissie Wandel Evenementen en vele vrijwilligers van de Wandelkring DIO kunnen tevreden zijn over de organisatie van het wandelfestijn. Ruim 2400 wandelaars, jong en oud genoten van de prachtige natuurrijke omgeving van onze gemeente. Onderweg werden de lopers door sponsoren getrakteerd. 

De dinsdagavond konden de deelnemers met name de jeugd zich naast de wandeling ook met spelen uitleven;  Spelen, klimmen, klauteren en glijden op een mooi luchtkussen. Het Indoor Speelparadijs Monkey Town uit Enschede maakte dat als sponsor mogelijk. Naast dit  klauterwerk kon men ook lekker knuffelen met Bounce Valley. Velen genoten van dit festijn tijdens de wandeling. 

De laatste dag van deze Avondwandelvierdaagse werd feestelijk afgesloten. De lopers werden bedolven onder de bloemen of getooid met een heerlijke snoepzak. De Haaksbergse Harmonie, Crescendo Rekken  en het dweilorkest Sint Isidorushoeve. Tijdens het laatste gedeelte van de route ging via het Cultuurplein voor de Kappen. Hier kon men nog even de andere spieren gebruiken, spelen in een springkussen. Op het Marktplein werd  de 64e Avondwandelvierdaagse besloten.

Het bestuur van de Wandelkring DIO bedankte tot slot alle vrijwilligers, muziekkorpsen. Het Rode Kruis en de sponsoren voor hun inzet van dit Wandelfestijn. Samen op naar de 65e editie in 2025.