28 jan - 16:30 Haaksbergen - aangepast om 16:32

Politieberichten week 05

  • Op vrijdag 24 januari kreeg de politie de melding van een eenzijdig ongeval aan de Braamweg te Buurse. Bleek dat een 50 jarige bestuurder uit Enschede onder invloed van alcohol met zijn auto de sloot was ingereden. Aan het politiebureau blies hij 825 ug/l. Verder bleek zijn rijbewijs in 2018 al ongeldig verklaard te zijn. Een proces-verbaal werd opgemaakt.
  • Op zondag 26 januari in de nachtelijke uren zag de politie in de mist een 52 jarige fietser zonder verlichting, aan de linkerkant van de weg en op de hoofdrijbaan van de Goorsestraat N347 fietsen! De 52 jarige was zwaar onder invloed van alcohol. Voor zijn gevaarlijke actie kreeg hij twee bekeuringen. Ook kreeg hij van de politie een setje met noodverlichting.
  • Op maandag 27 januari controleerde de politie een 24 jarige Pool aan de Blankenburgerstraat. Bleek dat de 24 jarige nog bijna voor 1800 euro aan boetes had openstaan. Deze kon hij niet betalen, waarna de auto van hem buiten gebruik gesteld werd.
  • Op dinsdag 28 januari reed bij het achteruit rijden een Roemeense vrachtwagenchauffeur de gevel in van een bedrijf aan de Industriestraat.