09:00 Haaksbergen - aangepast om 12:06

Politieberichten week 46

Zaterdag 7 november 2020
Werd aan de Gentiaan een 21 jarige maan uit Haaksbergen aangehouden voor het vernielen van een ruit.

Kreeg de politie een melding over spelende kinderen bij afslag 14 van de N18. De kinderen werden niet meer aangetroffen.

Zondag 8 november 2020
Was er een conflict aan de Jhr. Von Heijdenstraat over een mobiele telefoon die mogelijk per ongeluk zou zijn meegenomen.

Werd een tas met kleding aangetroffen aan de Mr Eenhuisstraat. In de tas zat ook het paspoort van een 17 jarige uit Hengevelde.Bleek dat de 17 jarige even naar de wc was geweest in Haaksbergen. Haar tas had zij even onbeheerd laten staan en deze werd toen gestolen.

Maandag 9 november 2020
Kreeg een 74 jarige uit Haaksbergen via Whatsapp het verzoek om 1500 euro over te maken naar haar kind.
De 74 jarige trapte er gelukkig niet in.

Dinsdag 10 november 2020
In Haaksbergen zijn personen actief die pannensets proberen te verkopen. De verkoper vraagt aan ouderen de weg naar een keukencentrum. Geeft dan aan dat hij daar wat heen moet brengen. Merkt hij interesse dan probeert hij een messenset of pannenset te verkopen tegen een mooi prijsje. Meestal ligt de prijs veel hoger dan is afgesproken en de echte waarde van de pannenset is vaak nihil.

Woensdag 11 november 2020
Werd een 78 jarige man onwel in een taxibus aan de Rossinistraat. Ter controle werd hij met een ambulance vervoerd naar het MST

Deed men melding van poging inbraak bij een woning aan de Banckerstraat. Na onderzoek van de politie bleek er geen sprake te zijn van braaksporen.

Donderdag 12 november 2020
Ontving de politie de afgelopen week meerdere meldingen over een burenruzie aan de Spanbeddestraat.

Vond er een aanrijding met letsel plaats aan de Binnenveldweg. Een zwangere 37 jarige vrouw uit Haaksbergen werd ter controle vervoerd naar het MST.

 

Bron: Politie Haaksbergen
Erik Teesink, wijkagent