18 mrt - 13:05 Haaksbergen - aangepast om 13:05

Albert Heijn maakt zich op voor heropening

HAAKSBERGEN – Albert Heijn aan de Spoorstraat 30 sluit donderdag 19 maart om 17.00 uur tijdelijk de deuren. De winkel van de ondernemersfamilie Kamphuis wordt verbouwd en krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn.

De feestelijke heropening is op woensdag 1 april om 10:00 uur. De openingshandeling wordt verricht door drie generaties Kamphuis, samen met medewerkster Henriette, die dan al een paar dagen geniet van haar pensioen. Het pand heeft al een aanbouw aan de achterkant gekregen. Straks, in de sluitingsperiode, wordt het bijeengevoegd tot een ruime supermarkt. In de vernieuwde winkel ligt de nadruk nog meer op vers, lekker en gezond eten. Het afrekenen zal sneller gaan met zelfscankassa’s. “Ook prettig is dat het parkeren flink wordt verbeterd en dat we nog een extra ingang krijgen”, aldus Tim Kamphuis.

Paashaas
Albert Heijn Kamphuis Haaksbergen wil de heropening graag met klanten vieren. Het wordt een gezellig feest dat tot en met zondag 5 april duurt. Er zijn tal van activiteiten. Zo is er voor kinderen zaterdag 4 april een speciale dag, met onder andere een hamsterzoektocht met je mobiele telefoon. Ook kun je dan de Paashaas tegenkomen. Meer informatie komt er op de Facebookpagina van de winkel.

Foto: Medewerkers en directie van Albert Heijn maken zich op voor de heropening van de nieuwe winkel op 1 april. Vanaf 19 maart 17.00 uur sluit AH aan de Spoorstraat tijdelijk haar deuren.