05 jun - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:18

Alles moet nu écht weg Finaleverkoop Glas(s)Kunst voor tuin en interieur

Zeer binnenkort gaat hij kleiner wonen, maar lang niet alles kan mee. En dus neemt glaskunstenaar Gerard Leferink afscheid van zowel zijn vertrouwde huis als al zijn glasobjecten. Dat gebeurt aanstaande zaterdag 8 juni met een verkoopexpositie van 10:00-17:00 uur aan de Wagnerstraat 7. 

Compleet overdonderd was Gerard Leferink door de overweldigende belangstelling voor zijn laatste expo-aan-huis (eind september 2023). Heel wat bezoekers hebben zich toen een uniek stuk glaskunst eigen gemaakt, voor in huis óf in de tuin. Dat schiep ruimte aan de Wagnerstraat. Hoewel vele tandjes terug kon Leferink het echter niet laten om daarna toch nog wat mooie objecten te creëren. Passie heet dat… Maar nu houdt het dan écht op! Zijn oven heeft-ie verkocht, zijn werkruimte is hij binnenkort kwijt. En ja, ook de jaren, hij is 83, gaan ondertussen tellen.  

Nog één keer haalt Gerard Leferink alles uit de kast. Glaskunst om je interieur of je buitenruimte mee te verrijken. Van glazen wandobjecten tot staande sculpturen en schalen. Van kleurrijk en sprankelend tot ingetogen en sober. “Alles gaat weg, met flínke korting!”, belooft hij. 

Wees welkom zaterdag 8 juni (10:00-17:00 uur) aan de Wagnerstraat 7 in Haaksbergen! 

(privéfoto fam. Leferink)

PS:
Wegens omstandigheden te koop: Diverse gebruikte elektrische, hand en  tuingereedschappen voor zeer lage prijzen! A.s. zaterdag 8 juni van 10.00  – 17.00 uur Rossinistraat 2, Haaksbergen (ingang garage Wagnerstraat)