12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:17

Aspergebox Lionsclub luidt het voorjaar in

HAAKSBERGEN – De Lionsclub Haaksbergen start weer met de aspergeactie om hiermee twee goede doelen te ondersteunen: Stichting Oncologisch Ontmoetingscentrum Camino en Stichting Leendert Vriel. 

Beide organisaties zetten zich in ten behoeve van de zorg voor de medemens in de laatste fase van het leven: Stichting Camino wil proberen het levenspad van zowel de terminale patiënt zelf als hun naasten nog wat op te fleuren. Stichting  Leendert Vriel ondersteunt de vrijwilligers, die patiënten in de laatste levensfase en hun mantelzorgers begeleiden. De Lionsclub Haaksbergen wil hen daarbij helpen middels de verkoop van de aspergemaaltijdbox. Met het aanschaffen van een of meerdere maaltijdboxen kunt u het goede werk van de stichtingen helpen uitvoeren.

De Asperge Maaltijd Box
Maar liefst 500 boxen waren vorig jaar in een mum van tijd uitverkocht. De plaatselijke serviceclub gaat nu een vervolg geven aan deze culinaire verwennerij. Dit jaar wordt het vizier gezet op de verkoop van 700 boxen. De aspergeboxen zijn rijkelijk gevuld met produkten uit de eigen regio. De asperges, van uitstekende kwaliteit, worden vergezeld van gerookte ham, fijne piepers en kakelverse eitjes. Dit alles begeleid door een prachtige witte wijn met passende afdronk. Het water loopt u al uit de mond? Komt goed uit! 

Naast de plaatselijke ondernemers willen we natuurlijk ook de Haaksbergse bevolking laten meegenieten van deze unieke, culinaire voorjaarsbode en de gelegenheid geven de genoemde goede doelen te ondersteunen. 

De prijs van een aspergemaaltijdbox, voldoende voor 2 tot 3 personen, bedraagt slechts 38 euro. Een flink deel daarvan komt ten bate van de goede doelen. De pakketten worden door de leden bij u thuis bezorgd vlak voor Hemelvaart om optimaal van deze dag te kunnen genieten. U kunt deze prachtige box bestellen via onze website http://lionshaaksbergen.nl Eet smakelijk!