18 jan - 15:22 Haaksbergen - aangepast om 10:23

Assink lyceum nodigt basisscholen uit voor Assink junior Toptijd

HAAKSBERGEN – Het Assink lyceum biedt een activiteit aan voor leerlingen van groep 7 en 8 om kennis te maken met de school. Zij kunnen zich inschrijven voor Assink junior Toptijd. 

Assink junior Toptijd is voor alle leerlingen van groep 7 en 8 die het leuk vinden om alvast proeflesjes Toptijd te volgen op het Assink lyceum. Leerlingen volgen tijdens deze middag twee Toptijd proeflesjes met een van de mogelijke thema’s: Ondernemerschap, Design, Technologie, Gezondheid en Internationalisering. Voor groep 8 vindt deze middag plaats op dinsdag 30 januari, voor groep 7 op dinsdag 4 juni. Meer informatie en aanmelden: www.assinklyceum.nl/assinkjunior. Toptijd is een belangrijk onderdeel van het Talentgericht Onderwijs. Leerlingen ontdekken hun talent en kiezen iets waar ze blij van worden. Zij krijgen twee uur Toptijd per week.  

Nieuw! Early Bird intake – dinsdag 5 maart 2024
Leerlingen die hun keuze al hebben gemaakt voor het Assink lyceum, worden samen met hun ouders uitgenodigd om kennis te maken tijdens de Early Bird intake op dinsdag 5 maart. Het is een feestelijke activiteit waarbij de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs alvast wordt gevierd! De intake is overigens nog geen officiële aanmelding.

Voor meer informatie ga naar www.assinklyceum.nl/early-bird-intake.