12:16 Haaksbergen - aangepast om 10:19

Atelier De Kolenbrander viert Lustrum

HAAKSBERGEN – “De afgelopen vijf jaar heb ik met veel plezier het Atelier opgebouwd. Voor de cursisten lag de nadruk in het begin vooral op tekenen en schilderen. Nu zijn er steeds meer cursisten met keramiek bezig. Met name boetseren van handvormen en beelden. Ook mij eigen ontwikkeling heeft niet stilgestaan. Op verschillende plekken in Nederland heb ik cursussen gevolgd . Met name portret boetseren is mijn passie geworden”.

“Op de open dag zullen verscheidene portretten te zien zijn. Mijn kleinkinderen zijn hierbij  een grote inspiratiebron geweest. Ook in 3D heb ik ze geportretteerd. Komend seizoen zal ik ook hier begeleiding in geven. 7 September beginnen alle cursussen weer. Er zijn nog enkele instroomplekken beschikbaar. Naast de wekelijkse lessen zijn er op afspraak ook dag workshops. Ik vind het leuk om u op de open dag te begroeten en ons atelier te laten zien. Naast mijn eigen open dag zijn er bevriende kunstenaars die hun werk ten toonstellen.Hilda Liem is zeer bedreven in Indianen kunst, Anneke ten Vregelaar toont de schilderijen die gemaakt zijn met marmermeel, glaskunstenaar Anita Wevers toont haar kunstwerken die middels glas fusion zijn gemaakt. Zo maken we er samen een gezellige dag van”. Als u vooraf contact wilt hebben kunt u dat het beste doen door te bellen op nummer 06-23 55 80 29 of een email te sturen naar ageethvanditshuizen@live.nl. U bent van harte welkom op 18 sept. tussen 10:30 en 16:00 aan de Kolenbranderweg 22 in Haaksbergen. Een impressie is alvast vanuit uw luie stoel te bekijken op http://www.atelierdekolenbrander.nl.