10 aug - 11:46 Rietmolen - aangepast om 11:48

Beachtoernooi Rietmolen Tiende jaar op rij

In Rietmolen wordt dit jaar voor de tiende keer het succesvolle beachtoernooi Rietbeach georganiseerd. Op 16, 17 en 18 augustus kan iedereen zijn/haar beste kunnen laten zien op het gebied van beachvolleybal en beachtennis. Op vrijdagavond spelen de prestatie volleybalteams (dames/heren) , op zaterdag spelen de recreatie volleybalteams (dames/ heren/mix) en op zondag is het de beurt aan de beachtennissers.

Bij het tweede lustrum heeft de organisatie ervoor gekozen dat ze meer klaar willen zijn voor de toekomst, door te kiezen voor een nieuwe locatie, met meer mogelijkheden. Bij de DAR (Dorps Accomodatie Rietmolen, van Everdingenstraat 66a) wordt bij de al aanwezige beachvelden, een extra veld aangelegd en daar zal het Rietbeach evenement dit jaar worden gehouden.

Er is meer ruimte, net zoveel gezelligheid en ook belangrijk; douchegelegenheid (op veler verzoek;-).
Het sfeerplaatje met de kerk op de achter-grond zal zeker gemist gaan worden, maar de organisatie is er van overtuigd dat Rietbeach bij de DAR zeker een heel mooi, groot, sportief en gezellig toernooi gaat worden!
De inschrijving is inmiddels geopend, dus geef jou en je team op! Opgeven kan via www.tournify.nl/live/rietbeach2019
Uiteraard kunnen de teams ook aanmoedi-ging gebruiken. Dus heb je zin in een gezellige middag of avond kijken naar hoogstaand volleybal- of tennisspel, onder het genot van een hapje en drankje, kom dan langs!