12:42 Haaksbergen - aangepast om 12:43

Beatline 6 april in Zaal Prinsen Haarlo

Sixtiescoverband Beatline komt zaterdag 6 april weer in Haarlo voor een “Swinging Sixties” avond. 

Of het nu titels van Cliff Richard and the Shadows zijn of Rolling Stones, Beatles, Beach Boys, Searchers, Small Faces, Cats, Roy Orbison, Equals enz, iedereen kent deze nummers uit hun jeugdjaren. Sixtiescoverband Beatline is niet uniek, er zijn vele bands die de muziek uit deze periode spelen, maar wat Beatline zo populair maakt is de manier waarop ze het ten gehore brengen en het gevarieerde programma waarop volop gedanst kan worden. Een belangrijke factor voor deze avonden is de grote schare fans die bij vele optredens aanwezig zijn, zij zorgen er voor dat er vanaf het eerste nummer een grandioze sfeer in de zaal is. En het is een ontmoetingsplek voor zowel paren als alleengaanden, u zult zich hier niet alleen voelen. 

Het optreden in zaal Prinsen zou deze keer weleens voor de laatste keer kunnen plaatsvinden want de plannen voor de woningbouw, op de plek van de zaal, vorderen nu snel. Wilt u zo’n avond ook een keer meemaken kom dan op zaterdag 6 april naar Haarlo. 

U kunt kaarten reserveren via de website www.beatline.nl (AGENDA en INFO) maar ook via de telefoon van de zaal tel: 0545 261 232. Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.  Voorverkoop € 8,-  Avondkassa € 10,-