17 jul - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:17

Bekerspektakel met Tonego’65

HAAKSBERGEN – Op zaterdag 31 augustus wordt in sporthal De Els een basketbalspektakel gehouden met de voorrondes van het bekertoernooi. Voor dames 1 van Tonego’65 betekent het een thuistoernooi, waarin de ploeg van trainer Piet Vink het opneemt tegen de hoofdmachten van BS Leiden en Rotterdam Basketbal.

De wedstrijden zijn om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. De eerste twee ploegen gaan door naar de knock-out fase van het bekertoernooi en er is trainer Vink veel aan gelegen dat Tonego’65 goed uit de bus komt tijdens dit bekerdrieluik in de Els. ,,Het is mooi dat dit toernooi in Haaksbergen wordt gespeeld. Tonego timmert weer aan de weg en met zo’n toernooi zet je de vereniging op de kaart”, aldus Piet Vink.

Tonego’65 gaat overigens in de schoolvakanties (behalve in de grote vakantie) weer jeugdclinics geven aan de schooljeugd. Het bestuur laat verder weten voornemens te zijn nieuwe recreantenteams samen te stellen. Belangstellenden kunnen zich daarvoor melden bij de vereniging. De lat ligt niet te hoog en wie fit wil blijven met een wekelijkse basketbaltraining is van harte welkom.