10 mei - 10:00 Haaksbergen - aangepast om 21:31

Ben & Carmen Steneker met Anna Mc. Rose in Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Op zondagmiddag 19 mei is er in Zaal De Oude Molen, Fazantstraat 35 in Haaksbergen een gezellige middag met optredens van Ben Steneker met zijn dochter Carmen en als speciale gaste is aanwezig Anna Mc.Rose.

Ben Steneker staat bekend als de Nestor van de Countrymuziek in ons land omdat hij als eerste deze muziekstijl in ons land introduceerde in de vijftiger jaren. Met Lydia en de Melody Strings scoorde hij de nummer 1 hit  Send me the Pillow in 1958.Sinds 15 jaar treedt Ben op in combinatie met dochter Carmen. Van hen samen verschenen er 6 CD’s en 5 DVD’s. Regelmatig zijn er clips van de DVD’s te zien op Sky TV in Engeland en Ierland. Vader en dochter vormen een ideale combinatie. Ben brengt het traditionele materiaal en Carmen zorgt met veel plezier voor de meer up tempo nummers.

Anna Mc. Rose

In vrij korte tijd heeft Anna naam gemaakt in de Country-scene. Ze staat op bijna elk belangrijk Country-evenement in ons land. Ze heeft een prachtige stem waarmee ze de mensen raakt en daarnaast is ze een innemende jonge vrouw.  Ben & Carmen zijn blij dat ze de tijd gevonden heeft om een speciaal gastoptreden te verzorgen op 19 mei. Het publiek zal aangenaam verrast worden door haar kwaliteit als zangeres.

Op verzoek is er een klein dansvloertje aanwezig en het is de bedoeling een middag te organiseren in vooral ongedwongen sfeer.

Iedereen is van harte welkom. De entree is € 10,– p.p. en men kan reserveren via b.p.steneker@home.nl of 053-569 6878.

Foto: Anna Mc. Rose