12:24 Haaksbergen - aangepast om 12:24

Berichten Politie Haaksbergen week 47/48

WOENSDAG 24 november 2021
Zag een 41 jarige bewoner tijdens het uitlaten van de honden dat er een stuk stroomkabel was afgeknipt en ontvreemd. Dit was aan de oprit zijde Boonkweg te St. Isidorushoeve.

DONDERDAG 25 november 2021
Bleek dat er was ingebroken bij de scouting aan de Geukerdijk. Geldkistjes werden weggenomen.

VRIJDAG 26 november 2021
Zou een overleden koe open en bloot aan de Broekheurnerweg liggen. Toen de politie ter plaatse kwam, was het kadaver al afgedekt.

ZATERDAG 27 november 2021
Bleek er een inbraak geweest te zijn in een schaftkeet aan de Enschedesestraat. Daarbij werden de sloten van de toegangsdeur verbroken. Een kabelknipschaar en vijf pakken koffie werden weggenomen.

ZONDAG 28 november 2021
Kreeg de politie de melding om te gaan naar fietspad ter hoogte van het Volmer.
Hier zou de melder een doos hebben gevonden dat verpakt was in een plastic tas.
Melder wilde de doos openen, zag alleen maden en rook een penetrante geur.
Heeft om deze reden de doos laten staan. Door de politie werd een onderzoek ingesteld en het bleek een overleden dier te zijn, waarvan men niet kon vaststellen of het een kat of hond was. De doos en plastic tas werden ingepakt en gedeponeerd bij een afvalverwerkingsbedrijf.

MAANDAG 29 november 2021
Bleek dat er een graszitmaaier was gestolen uit een schuur aan de Wennewickweg. Door de politie wordt een nader onderzoek ingesteld.

Was er ingebroken in een woning aan de Morsboer.

DINSDAG 30 november 2021
Werd een 40 jarige man aangehouden in zijn woning aan De Iep in verband met een openstaande gevangenisstraf van een maand. De 40 jarige werd overgebracht naar het arrestantencentrum te Borne en van daaruit vervoerd naar een Huis van bewaring.

Bron: Politie Haaksbergen