04 nov - 10:23 Haaksbergen - aangepast om 10:29

Beveilig uw elektrische fiets

Tip van Pot tweewielers:

HAAKSBERGEN – Er worden steeds meer elektrische fietsen gestolen in heel Nederland, helaas komen de meeste fietsen niet terug bij de eigenaar. Gelukkig is er nu een GPS tracker die onzichtbaar gemonteerd wordt in de elektrische fiets, waardoor u uw elektrische fiets kunt volgen in geval van diefstal, zelfs als de accu gedemonteerd zou zijn.

Biketrax GPS tracker voor de Ebike Biketrax is op dit moment beste de GPS-diefstalbescherming welke in de motor van je elektrische fiets verstopt is. De app slaat alarm, zodra de fiets in beweging komt.

Wat is dit?
Kleine tracker met een groot effect. BikeTrax past onder het motordeksel van je elektrische fiets en wordt daar rechtstreeks door de accu gevoed. Via GPS kan je je routes in heel Europa tracken en registreren. En geef je dieven geen kans.

Wat kan ik doen?
Veiligheid door te swipen met je vinger. BikeTrax zegt je via de mobiele app altijd en overal, waar je elektrische fiets precies staat of in beweging is. Op vijf meter nauwkeurig en in realtime. Gewoon heel slim, je GPS-tracker en diefstalbescherming d.m.v. een swipe.

Hoe werkt het
BikeTrax wordt in de motorruimte van je e-bike gemonteerd en aan de accu gekoppeld. Wij bouwen het erin voor je. Dan registreer je je op de gratis app en verbind je je telefoon met je elektrische fiets en het systeem is klaar voor gebruik, het eerste jaar gebruik zit bij de aanschaf inbegrepen.