09:58 Haaksbergen - aangepast om 10:34

Biljarten bij HSC’21

HAAKSBERGEN – Oalerwets Gezellig, dat staat op de flyer die FC Twente, scoren in de wijk samen met HSC ‘21 heeft verspreid in Haaksbergen.  Samen zijn ze een nieuw project gestart om senioren een mogelijkheid te bieden elkaar te ontmoeten en te biljarten. 

Steeds meer ouderen zijn op zoek naar een praatje of een stukje gezelligheid. Om te zorgen dat mensen elkaar kunnen blijven ontmoeten is het project Heya de Keu bedacht. Laagdrempelige  seniorenactiviteiten onder de vlag van FC Twente. Vooralsnog start HSC 21 met biljarten maar uitbereiding in de toekomst met andere activiteiten zit zeker in de planning. Er wordt geen competitie gespeeld en de deelnemers betalen ook geen contributie. Gezelligheid staat voorop.

Heya de Keu is een samenwerking tussen meerdere partijen en is uitgerold in Enschede, Hengelo, Oldenzaal , Glanerbrug en Haaksbergen.  Uniek is dat ook de supportsverenigingen van FC Twente een belangrijke rol spelen. In Haaksbergen is dat FCT Hoksebarge. Het biljarten is elke woensdagmiddag vanaf 13.30 uur in de kantine van HSC’21  aan de Scholtenhagenweg 29 in Haaksbergen. Mensen mogen daar gewoon binnenlopen en gratis meedoen.  Vragen over het biljart of meedoen?  Frans ter Huurne  telefoon: 0621286030  email: terhuurnef@gmail.com.

Vragen over Heya de Keu algemeen: Dennis Wiggers d.wiggers@fctwente.nl