12:15 Haaksbergen - aangepast om 12:18

Bingomiddag Zonnebloem

HAAKSBERGEN – Zo’n veertig gasten namen op zaterdagmiddag 18 juni deel aan de tweede activiteit die na de corona georganiseerd kon worden voor de gasten van de Zonnebloem afdeling Haaksbergen

De gasten konden zoals gewoonlijk vanaf 13.00 uur binnenlopen en werden getrakteerd op koffie of thee met een lekker gebakje.

Het was deze zaterdagmiddag een van de warmste dagen van dit jaar tot nu toe maar de gasten konden mede door de verschillende ventilatoren prettig vertoeven bij De oude Molen in Haaksbergen. Hoewel het maar een spelletje is en het niet direct om de prijzen gaat, merken we toch dat het een geliefd spel is en iedereen toch een prijs wil winnen. Er waren door de dames van de organisatie dan ook weer geweldig mooie prijsjes opgehaald bij de ondernemers in Haaksbergen.  Er werden drie rondes van ongeveer een uur gespeeld met onderbreking van een korte pauze waarbij de gasten getrakteerd werden op een drankje en een hapje. Het was aan het eind van de middag nog wel even spannend wie met de hoofdprijs, een vleesschotel naar huis zou gaan. Mede door de mooie cadeaus ging toch iedereen met zeker één prijsje naar huis.   Alle ondernemers hartelijk dank voor jullie mooie prijzen mede daardoor werd het weer een geslaagde middag.