31 jan - 09:00 Haaksbergen - aangepast om 16:29

Binnenkort twee nieuwe workshops bij ’t Gilde

Pak de uitdaging!

HAAKSBERGEN – Deze workshops zijn voor iedereen die het mooi lijkt om iets nieuws te leren. Ook jongvolwassenen zijn welkom. Ervaren vrijwilligers van ’t Gilde staan klaar om je iets te leren en ze hebben weer mooie ontwerpen gekozen. Ze gaan je helpen bij het maken, zagen, boren, schaven, lijmen en beitsen. Kortom: ze gaan samen met jou, in een gezellige sfeer, creatief aan de slag om een mooi product van degelijk hout te maken.

Workshop vogelnestkastje:

Datum: 28 februari van 09.00 – tot 12.30 uur. Kosten: € 12.50 p.p. inclusief koffie of thee. Aanmelden kan tot en met 7 februari.

Workshop paasdecoratie:

Datum: 4 april van 09.00-12.30 uur. Kosten: € 15,00 p.p. inclusief de bloembolletjes en eitjes en inclusief koffie en thee

Aanmelden kan tot en met 14 maart.

De workshops worden gehouden bij de hobbywerkplaats van ’t Gilde Haaksbergen aan de  Industriestraat 51.

Meld je per e-mail aan secretaris@gildehaaksbergen.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Je kunt je opgeven voor één workshop. Je kunt je uiteraard ook voor beide workshops aanmelden. Vergeet niet te vermelden welke workshop je kiest of dat je voor beide kiest. Het minimum aantal deelnemers per workshop is 5, het maximum aantal is 10. Wees er snel bij. Ervaring heeft geleerd dat deze workshops geliefd zijn. Je ontvangt ruim van te voren bericht of je geplaatst bent.