27 mrt - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 17:12

Blankenburger Spektakel weer vol verrassingen

HAAKSBERGEN – Met de voorjaarseditie komende zaterdag van het Blankenburgerstraat Spektakel begint de lente pas echt. Op de catwalk showen deelnemende modezaken hun nieuwe voorjaars- en zomercollecties. Voor jong en oud valt er wat te beleven in deze onvolprezen winkelstraat van Haaksbergen. 

Ze gaan er Blankenburgerstraat weer een gezellig feestje van maken. De gezamenlijke ondernemers hebben het Blankenburgerstraat Spektakel inmiddels tot een ware traditie verheven en ze kunnen steevast op grote belangstelling van het publiek rekenen. Met het evenement willen de Blankenburg ondernemers hun winkelstraat onder de aandacht brengen. Naast aanwezige modewinkels doen ook de Phonehouse en IJssalon Wilderink mee. De straat ondergaat zaterdagmorgen een ware metamorfose en vanaf 11.00 is er een geweldig spektakel met voor jong en oud wat te beleven; van een heerlijk ijsje van IJssalon Paul Wilderink tot vermaak voor de kids. Er staat weer een drietal modeshows gepland met de eerste om 11.00 uur en vervolgens de tweede en derde respectievelijk om 13.00 uur en 15.00 uur. Beau Boetiek, Nouveauté damesmode, Hesselink Mode, Koenderink  Horse and Fashion, Mirs Fashion en HEMA Haaksbergen zullen de nieuwste trends van het voorjaar showen.

De modeshow wordt dit keer op spectaculaire wijze geopend door Steps Dance & Entertainment. Tijdens deze modeshows worden de bezoekers getrakteerd op de prachtige mode die het voorjaar ons te bieden heeft. ,,Iedereen is welkom en we gaan er met z’n allen een gezellige en feestelijke lentezaterdag van maken”, verzekert de organisatie. Aanvang 11.00 uur.