06 mei - 10:08 Haaksbergen - aangepast om 10:10

Blijven ondernemen in Coronatijd

HAAKSBERGEN – In deze pandemie kiezen wij voor vertrouwen, bouwen en investeren in de toekomst. Dit is hoe wij ondernemen en zo maken wij onze klanten blij.

Alweer 9 jaar is Babor Institute Skin Balance gevestigd aan de Blankenburg 13 in Haaksbergen. Tijd om alles weer even flink aan te pakken. We hebben een geheel nieuw interieur in onze winkelruimte en alles even weer een nieuw kleurtje gegeven. Ook hebben we een nieuw logo op ons pand laten plaatsen. Na 9 jaar intensief gebruik werd het tijd voor verandering. Juist ook in deze tijd kiezen wij voor vertrouwen, bouwen en investeren in de toekomst! “ Dit is hoe wij ondernemen en zo maken wij onze klanten blij “ aldus eigenaresse Jolanda Bouwmeester.

Sinds 2012 is de salon gevestigd aan de Blankenburg 13 en uitgegroeid tot een succesvol, professioneel en kwalitatief hoogstaand bedrijf. De huid verbeteren van zowel man als vrouw, jong en oud is onze passie! Wij staan voor kwaliteit, hygiënne en service en blijven ons bijscholen en verbeteren. Altijd op zoek naar de nieuwste en meest resultaatgerichte huidverbeterende apparatuur en behandelingen om onze klanten het beste van het beste te bieden. Daarom hebben wij geïnvesteerd niet alleen in ons interieur maar ook in een fantastisch apparaat, De SkinFirmor. Dit huidverbeterende apparaat maakt gebruik van radiofrequentie en is geschikt voor een professionele behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd.  De radiofrequentie werkt als een stimulans voor de celvernieuwing doormiddel van warmte. Hierdoor wordt de huidvernieuwing gestimuleerd en nieuwe vorming van collageen en elastine bevorderd. Er is al zichtbare resultaat na slechts één toepassing. Voor een nog beter en langer resultaat adviseren wij meerdere behandelingen aan. Wilt u meer informatie neem gerust contact op met onze huidexperts.

 Zondag 9 mei is het Moederdag. Wat is er dan mooier om te geven dan een Me-time moment in de vorm van een behandeling. Wij hebben leuke cadeautips voor u! Bekijk hiervoor de Moederdag advertentie hierboven.

Wij adviseren u graag zodat u haar een geweldig cadeau kunt geven!

Babor Institute Skin Balance – Blankenburg 13 – skinbalancehaaksbergen.nl – 0535740994 – info@skinbalancehaaksbergen.nl.