15:45 Haaksbergen - aangepast om 10:48

Bon Boys aan de slag met nieuwe toplaag

HAAKSBERGEN – Bon Boys kan aan de slag met het aanbrengen van een nieuwe toplaag op het hoofdveld. Die was aan vervanging toe en de leden gaven onlangs groen licht aan het bestuur om deze investering te doen.

Iedereen die de laatste tijd over het hoofdveld liep zal het beamen. Na jaren van trouwe dienst is de mat aan vervanging toe. Het voordeel is dat er in tegenstelling tot veld 4 niet een compleet nieuw veld hoeft te worden aangelegd. Het gaat om de vervanging van de toplaag. Een commissie onder leiding van Wim Roetenberg onderzocht de mogelijkheden en presenteerde vervolgens een concreet plan. Voorzitter Gert-Jan Klanderman vroeg de ALV akkoord te gaan met de vervanging van de toplaag en de leden gingen vervolgens unaniem akkoord met het plan en spraken hun waardering en vertrouwen uit in de werkgroep en het bestuur.
,,Met de gekozen leverancier Antea gaan we nu het plan concretiseren”, meldt voorzitter Klanderman. ,,Het streven is dat de toplaag begin oktober 2021 vervangen is. Er is overigens gekozen voor de Edel Soccer Powerblade.
De kosten bedragen 150.000 euro. De leden worden van de voortgang op de hoogste gehouden.

Stockfoto: PxHere.com