12:10 Haaksbergen - aangepast om 21:11

CDA verrast vrijwilligers met taart

HAAKSBERGEN – Lokale CDA’ers hebben tal van vrijwilligers in het zonnetje gezet. Dat doen ze jaarlijks rond Valentijnsdag. Dit jaar waren het onder andere de vrijwilligers van de sportverenigingen en dan met name de onderhoudsploegen.

De onderhoudsploegen van vv Buurse, Bon Boys en fietscrossvereniging DVO kregen een taart. Ook voor Tom Hassink en zijn tafelgenoten van de Ronde Tafel 127 was een taart gereserveerd. Zij hebben een enorme inspanning verricht door in het Haaksbergerveen het vlonderpad te vervangen. Een taart was er ook in Sint Isidorushoeve voor de initiatiefnemers van de duofiets. Daarnaast was er een taart voor twee jubilarissen: Stichting Rijwielpaden Haaksbergen en de Haaksbergse brandweer (foto).

Tot slot werden twee Haaksbergenaren met een valentijnsboeket verrast. Mariska Harders ontving een boeket voor haar werkgerelateerde overstap naar de zorg. Dick van Harten werd bedankt voor zijn tomeloze inzet voor de sociale contacten in deze bijzondere tijd in de PKN-gemeente.