10:40 Haaksbergen - aangepast om 10:45

De leeuwen bezorgen u het voorjaar

HAAKSBERGEN – De aspergeactie van de Lionsclub Haaksbergen gaat weer van start. Zodra het voorjaar in aantocht is wisselen sombere en koude dagen af met de pracht en lusten van de natuur. De zomertijd is ingegaan, de temperaturen stijgen, we genieten weer van de zon: lentekriebels en tijd voor activiteiten! Ook op culinair gebied verwelkomen we graag het nieuwe seizoen. Na de stamppotten en de snert is het tijd voor iets nieuws. Wat dacht u van asperges?

Lionsclub Haaksbergen staat voor service. Net als de afgelopen 3 jaren willen we u opnieuw deelgenoot maken van onze succesvolle aspergeactie. De box bestaat weer uit vers gestoken asperges (zie de bijgaande foto) en krieltjes van het Twentse land, samen met de overheerlijke ham en kakelverse eieren uit de regio. Daar hoort een passende fles witte wijn bij en die is er! Ondanks de inflatie hebben we het prijsniveau voor deze 2-3 persoonsmaaltijd vrijwel constant kunnen houden op 39,95 €. De boxen worden vlak voor Pinksteren, op vrijdag 17 mei uitgeleverd. Indien u dit wenst bij u aan huis.       

Deze heerlijkheden komen niet alleen uzelf ten goede. Uiteraard worden met de opbrengsten ook dit jaar weer 3 goede doelen ondersteund: het Bijenleerpad van De Heidebloem, bevorderen van sporten door de HTFC-fietsclubjeugd en plaatsing van zitbankjes langs wandelpaden in het buitengebied.

Zorg goed voor uzelf, zorg ook voor uw medemens en ondersteun onze actie. Bestellen kan sinds eind maart via de website www.lions.haaksbergen.nl of middels bijgaande QR-code. Met uw steun gaan we dit project weer tot een succes maken: doen en smakelijk eten!