06 jun - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:26

De magie van reeën spotten

HAAKSBERGEN – Wat is er mooier dan op een zwoele zomeravond door het Buurserzand te lopen en reeën te spotten? Je bent hiervoor van harte welkom op woensdagavond 19 juni 2024. De start is om 19.00 uur bij de parkeerplaats Molenbelt, Buurserzand Haaksbergen.

Wandel je door het Buurserzand dan is de kans op een ontmoeting met een ree groot. Het gebied is rustig, afwisselend en al jarenlang de thuisbasis van een honderdtal reeën. Natuurfotografen en wandelaars kunnen er hun hart ophalen. Leer de geheimen van het reeën-leven kennen en wandel met onze gids van het IVN Haaksbergen mee. Zij kan u alles vertellen over het uiterlijk, waar komen ze voor, de sporen van een ree en nog veel meer.

De toegang van de excursie is gratis maar een vrije gift wordt zeer op prijs gesteld. Als je hebt ook een verrekijker meenemen. Honden zijn niet welkom gezien de aard van de wandeling. Ook rolstoelen kunnen niet mee i.v.m. de smalle zandpaadjes. Het is wenselijk stevig schoeisel aan te trekken en zo mogelijk geen felblauwe jassen of broeken aan want daar schrikken de dieren van.

Wij zien je graag op 19 juni 2024.