12:00 Haaksbergen - aangepast om 13:45

De Tropical Night Haaksbergen was een enorm succes

HAAKSBERGEN –  Massaal kwam het publiek afgelopen zaterdag naar het Park Scholtenhagen voor de 2022 versie van de Tropical Night. Haaksbergenaren en ook veel vakantiegangers van de omliggende campings genoten zichtbaar van de muziek en lichtshow van HR-Sound.

Rond 21.30 was het plein al goed gevuld en werd er al gedanst op de tropische muziek. Veel reacties en complimenten waren er t.a.v. de heerlijke cocktails en de aankleding van het plein. ‘Door jullie massale opkomst kan ook volgend jaar dit evenement zonder entree blijven, aldus de organistie. Iets wat best bijzonder is in tijden waar vaak pittige toegangsprijzen vorden gevraagd voor Open air festivals.

Voor organisator Hans Rikhof was het de kroon op zijn werk, ‘we hebben met een groot team dit neergezet en dan is het maar afwachten of er publiek komt, nou en die kwamen massaal, dus volgens mij heeft iedereen een geweldige avond gehad. Prachtig om te zien dat iedereen zoveel plezier had. De volgende editie staat dan ook al gepland voor zaterdagavond 5 augustus 2023’. Hans gaat nu weer verder met zijn dj werk op de wekelijkse verjaardagen, bruiloften en andere feesten. Hij is de partij voor een tot in de puntjes vakkundig opgezet feest met muziek en een lichtshow, dat heeft hij wel laten zien met de Tropical Night.