10:40 Haaksbergen - aangepast om 10:48

De Vakantiecheck: APK voor uw vakantieschoen

De zomervakantie staat voor de deur, u bent bezig met de laatste voorbereidingen, maar heeft u ook nagedacht over uw schoenen?

De Vakantiecheck
Of u nou gaat wandelen door de bergen, een stedentrip maakt of dagen over de boulevard gaat slenteren, het is belangrijk dat uw schoenen in topconditie zijn om pijnlijke voeten tijdens uw vakantie te voorkomen. Daarom heeft Kievit Schoenen samen met Schoenmakerij Van Den Hoek de ‘Vakantiecheck’ in het leven geroepen. Uw schoenen worden als het ware APK gekeurd, om te checken of uw schoenen klaar zijn voor de vakantie.

Controle van uw schoenen en reparatie door de schoenmaker
De schoenen, sandalen of slippers die u graag wilt meenemen op vakantie worden bij Kievit Schoenen gratis gecontroleerd op ongemakken, stabiliteit en de algehele conditie. Blijkt het dat er een aanpassing of reparatie nodig is, dan kan de schoenmaker iets voor u betekenen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe zool of een nieuwe hak. Wanneer uw schoenen niet meer te repareren zijn, krijgt u van de schoenadviseur advies voor het perfecte paar schoenen voor uw vakantie.

Afspraak maken
Wilt u ook gebruik maken van de Vakantiecheck voor uw schoenen? Kom dan langs in onze winkel in Hengelo aan de Sabina Klinkhamerweg 10. Wilt u zeker zijn van uw plek tijdens onze actieperiode? Maak dan een afspraak in onze winkel in Hengelo! Neem contact op door te bellen naar 088 – 454 77 66 of kijk op Kievit-Schoenen.nl/Vakantiecheck.