06 mrt - 11:58 Haaksbergen - aangepast om 15:37

Dierenkliniek de Watermolen viert lustrum

HAAKSBERGEN – In januari was het al weer 5 jaar geleden dat dierenartsen Frauke Berns en Anoek Schipper dierenkliniek de Hassinkbrink hebben overgenomen van dierenarts Inez van den Brande.

De naam is veranderd in dierenkliniek De Watermolen, het interieur kreeg een frisse groene kleur en een nieuw logo werd ontworpen voor een nieuwe start. Maureen bleef het vertrouwde gezicht achter de balie en aan de telefoon en Mariëlle kwam met Anoek mee van Paardenkliniek de Watermolen naar het centrum. In 2016 kwam Chantal, na lange tijd gewerkt te hebben bij een dierenziekenhuis weer terug naar Haaksbergen om ons team uit te breiden. Wij hebben sinds ons begin in 2014 een motto: de drie P’s en dat wil zeggen dat we Professionele, Persoonlijke en Praktische zorg geven en besteden aan u en uw huisdieren.

Er passeren in de praktijk elke dag allerlei mensen en dieren met hun verhalen en problemen de revue, waarbij we als team samenwerken om ze op te lossen. Als bv. Otje voor de tweede keer geopereerd moet worden omdat ze een pantykous heeft opgegeten, die vast zit in de maag en een heel stuk van de dunne darm, blijven twee assistentes langer om te helpen en komt de dierenarts      ’s nachts  terug om te controleren of ze nog comfortabel en warm aan het infuus ligt in onze opname. Als zo’n patiënt dan na twee dagen teamwork weer naar huis mag en haar eigenaar is tevreden, zijn onze P’s  geslaagd!

Aangezien we in de vijf jaar als Dierenkliniek de Watermolen onze mogelijkheden en diensten hebben uitgebreid, willen we dit graag met jullie vieren. Daarom hebben we naast onze vertrouwde acties, zoals nu flinke korting in maart op castratie/sterilisatie, dit jaar extraatjes in de vorm van een aantal gratis lezingen. Deze gaan over verschillende onderwerpen zoals huidproblemen en allergie, tumoren, senior en fysiotherapie en de kat als patiënt.

Over onze acties en de praktijk in het algemeen kunt u allerlei informatie vinden op onze website, facebook of gewoon bij ons in de kliniek aan de Lansinkstraat!

Wij willen u langs deze weg graag uitnodigen om op onze receptie te komen op 15 maart tussen 16.00 en 18.00 uur om samen met ons te vieren dat we 5 jaar bestaan!