16:17 Haaksbergen - aangepast om 16:18

Divan in Kleine Kerkje Buurse

HAAKSBERGEN – “Ja! Ik ga op tour! Solo! Om nieuwe liedjes van Hermitage te testen en wat golden oldies spelen. De oproep naar speelplekken resulteerde in een lijst van 20 concerten door heel Vlaanderen en Nederland. Naast heel wat huiskamer zijn er ook 8 publieke plekken. Reserveer snel je kaartje. Hopelijk tot snel!”

Met zijn muziekgroep Hermitage is Divan sinds de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival 2011 vaak op de Vlaamse en Nederlandse podia te zien. De band uit Vlaanderen bouwde een fijne live-reputatie op, gekenmerkt door spelplezier, mooie teksten en een warm contact met het publiek. Ter voorbereiding van ‘Halfweg’, de nieuwe concerttour die pas volgend seizoen (eind 2024) start, wil Divan solo een hoop nieuwe liedjes voor het eerst live spelen. Klein en intiem. Alvorens de studio in te duiken en de arrangementen met de band te maken. Voor elk nieuw liedje belooft ook Divan een Hermitage-oldie te spelen, dus verwacht je ook aan uitgeklede versies van o.a. ‘Eskimo’, ‘Alleen de liefde kan u redden’, ‘Bang van de herfst’ en ‘Een brug in Gent’. Of zijn er andere verzoekjes?

Het concert in het Kleine Kerkje van Buurse op zaterdag 3 februari is verplaatst van de avond naar de middag en begint om 15.30 uur! Zaal is open vanaf 14.30 uur. Tickets kunnen online gekocht worden via een link op www.kleinekerkjebuurse.nl. Er zal ook ticketverkoop aan de kassa zijn.