12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:51

DP Times 20 april in Het Hagen 

‘Kom zoveel mogelijk in het wit’

HAAKSBERGEN – DP Times gaat op herhaling. Na het grote succes vorig jaar wordt er opnieuw een DP Times gehouden. DP is de afkorting van Danspaleis, de bij vele dertigers en veertigers bekende uitgaansgelegenheid bij het kruispunt halverwege Haaksbergen, Eibergen en Neede. 

DP Times is op zaterdag 20 april in partycentrum Het Hagen aan de Scholtenhagenweg in Haaksbergen. “We willen er een white party van maken. Kom dus zoveel mogelijk in het wit”, vragen de organisatoren Hans en Maarten Rikhof van HR Sound. Ze zouden het mooi vinden als het leeuwendeel van de bezoekers een witte blouse of trui draagt. “Bij Danspaleis werden vroeger ook thema-avonden gehouden. Nu koppelen we dus ook een thema aan DP Times: white party. Het zou leuk zijn als dat aanslaat.” De eerste DP Times was een jaar geleden. “Een groot succes. Het was heel druk. Daarom organiseren we dit opnieuw. Opvallend vorig jaar was de enorme hoeveelheid fietsen met kinderzitjes bij de fietsenstalling van Het Hagen. Allemaal van dertigers en veertigers met kleine kinderen”, weet Hans Rikhof. Hij en Maarten willen er weer een mooie, gezellige uitgaansavond van maken met gevarieerde muziek. Er zijn twee zalen in Het Hagen. 

De kaartverkoop is begonnen. Er is voordeel bij de aankoop van een entreekaart tot komend weekeinde. Dan bedraagt de entree 12,50 euro. Na volgend weekeinde en bij de ingang van Het Hagen bedraagt de toegang 15 euro. Kaartverkoop: www.dptimes.nl. DP Times zaterdag 20 april is van 19.30 tot 00.30 uur.