10:55 Haaksbergen - aangepast om 10:56

Een jarige in het zonnetje zetten doe je zo!

HENGEVELDE – De verschillende mijlpalen of jubilea in je leven vieren is belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan het bereiken van de mooie leeftijd 50 jaar, 25 jaar getrouwd of een geboorte. Zo’n bijzondere aangelegenheid mag best groots gevierd worden. Verras daarom diegene met een opvallend opblaasfiguur. Het huren is eenvoudig en snel geregeld.

Een bijzondere gelegenheid wil je niet zomaar voorbij laten gaan. De keuze om een opblaasfiguur in de tuin van de jarige te zetten is dan zo gemaakt. Het liefst wil je dit laten bezorgen en opzetten of ergens ophalen in de buurt. Oja en ook niet te prijzig, want alles is tegenwoordig al duur genoeg. Zo zaten de broers, Kevin Tuinte (24) en Youri Tuinte (23) uit Hengevelde, afgelopen zomer ook aan de keukentafel. “Het ondernemen begon toch echt wel te kriebelen. In de zomer zijn we begonnen met het schrijven van een plan, waar we eigenlijk allebei enthousiast van werden. Zodoende hebben we de knoop doorgehakt en hebben we ons ingeschreven bij de KVK.” Nu, een aantal maanden verder, staat alles in de startblokken. “We kunnen niet wachten om jarigen te verassen met onze leuke opblaasfiguren.” Echter zijn ze niet de enige in de regio, maar de broers zien dat juist als een uitdaging. “Wij, als Party Verhuur Twente, vinden het leuk om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken en zijn daarnaast de goedkoopste in de regio Twente en Achterhoek.” Ook rekenen de broers geen borg voor de opblaasfiguren. “We gaan er vanuit dat de klant de opblaaspop compleet en in dezelfde staat, als deze geleverd is, terugbrengt. Vertrouwen is dan ook een van onze kernwaarden, dit vinden we belangrijk.”

Mogelijkheden bij Party Verhuur Twente
Een opblaasfiguur huren? Dit kan voor veel verschillende leeftijden/gelegenheden. Party Verhuur Twente bezorgt in ruim 15.000 postcodes in en rondom Hengevelde. Voor een standaard huurperiode van 3 dagen betaal je slechts € 29,99! Bij bezorgen is het opzetten en afbreken geheel gratis.

Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar op 06-81714060 of 06-18663831. Daarnaast kun je veilig & eenvoudig via onze website reserveren. Kijk op www.partyverhuurtwente.nl voor meer informatie.