23 mei - 13:49 Haaksbergen - aangepast om 13:49

Erf-Fair voor het goede doel ‘De Smitterij’

HAAKSBERGEN – Op zaterdag 1 juni  wordt er aan de Elderingweg 5 een mini Erf-Fair gehouden. Initiatiefneemster Anita Zaat heeft afgelopen 6 jaar vaker verkopen voor goede doelen georganiseerd, onder de naam MonMarterie, op hun erf, in wat ze zelf noemt, ‘de scharrelschuur’.

“Ik vind het geweldig als spullen een tweede leven krijgen en we daarnaast met een leuke opbrengst een lokaal goed doel kunnen steunen. Ik zag een tijdje geleden een artikel in Rond Haaksbergen over dit kleinschalig woonproject ‘De Smitterij’, van Stichting Nia Domo, waardoor ik enthousiast werd en de keuze al snel was gemaakt voor dit mooie goede doel: een woonproject in Haaksbergen voor jongeren met een verstandelijke beperking.”

Deze keer een uitgebreidere opzet bij de MonMarterie met een tiental lokale standhouders, die ook enthousiast zijn over dit goede doel. Hierdoor is er een heel gevarieerd aanbod op de mini Erf-Fair met o.a. vintage, brocante, bloemen, beauty-producten, klein meubelen, wijnen, en een hapje en drankje. “Verder hebben we ook prachtige zelfgemaakte producten, zoals o.a. stoffen tassen, gehaakte plaids en kussens, gestipt porselein, lampenkappen en andere originele items. Dus kom langs en laat je verrassen!” vertelt Anita Zaat enthousiast.

Chantal Stokkink en Jolandy Ordelmans, van Stichting Nia Domo: “We zijn heel trots en blij met dit initiatief van deze Erf-Fair waarbij Anita ons project als goed doel heeft gekozen. Wij moedigen iedereen aan om deze leuke fair te komen bezoeken!

Locatie: Elderingweg 5 in Haaksbergen. Zaterdag 1 juni 2024 van 10.00 – 17.00 uur. Toegang  € 1,00 voor het goede doel en er is voldoende vrije parkeergelegenheid voor auto en fiets. (bij voorkeur contante betalingen).