12:00 Haaksbergen - aangepast om 15:37

Erik ten Hag Haaksbergenaar van 2019

HAAKSBERGEN – Onder groot applaus werd tijdens de avondvoorstelling van het programma wie kapt’r met in theater De Kappen de Haaksbergenaar van 2019 bekend gemaakt. Uit de genomineerden is de (oud) Haaksbergenaar en succesvolle Ajax-trainer Erik ten Hag is uitgekozen.

Helaas kon Ten Hag niet aanwezig zijn omdat hij op dat moment samen met zijn familie genoot van een skivakantie. Daarom is de trofee voor de kerst thuis aan hem persoonlijk uitgereikt en was de blij verraste trainer in een videopresentatie te zien. Het is al 13 jaar traditie dat de gebroeders Morsinkhof van ’t Noll’nkoor op de 28e december een trofee uitreiken aan de Haaksbergenaar van het jaar tijdens hun eindejaarvoorstelling. Samen met gastoptredens van o.a. Karel v/d Kate en Rinus Rust wordt dan het afgelopen jaar op humoristische en kritische wijze nog even besproken, afgewisseld met zang van de SwiBBies en ’t Noll’nkoor. De dansnummers werden dit jaar verzorgt door Allô Jannaô en de Pleerstökskes zorgden voor een knallende afsluiting.

De goede doelen cheque ging dit jaar naar de Voedselbank Haaksbergen. De complete lijsten van de Haaksbergenaren van het jaar en de goede doelen staan op de site www.nollnkoor.nl.