24 apr - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 13:50

Expert Bennink: Service grote kracht ‘Stenen Winkel’

HAAKSBERGEN – Van 13 tot met 18 mei wordt de Stenen Winkel gevierd. Expert Bennink Haaksbergen is in 26 jaar tijd een begrip geworden in Haaksbergen. Ondernemer Bert-Jan Bennink heeft de opkomst van online vanaf het begin meegemaakt. ”Als stenen winkel moet je online er naast doen.”

Maar de Stenen Winkel blijft hoe dan ook onontbeerlijk voor een goede service aan de klant, verzekeren ze bij Expert Bennink. ”Daar hoort ook uitleg en deskundig advies bij. En bij een defect of storing, doen we er alles aan om het zo snel mogelijk voor de klant op te lossen. Die fabrieksgarantie-modellen klinken mooi, maar de klant wil vandaag de dag snel actie. We leven immers in een snelle wereld.”

 De Stenen Winkel en prijzen; ze zijn beslist concurrerend met online prijzen. ”Onze prijzen worden systematisch dagelijks gespiegeld en zo nodig aangepast aan de prijzen in de branche. Verschillen zullen er altijd blijven door aanbiedingen. De ene keer ben je duurder met een artikel, de andere keer weer voordeliger voor de klant.” Voor Expert Bennink staat de Stenen Winkel al 26 jaar als een huis in Haaksbergen. ”Haaksbergen staat er in dat opzicht best goed voor en dat moeten we met z’n allen zo zien te houden.”